Vagyonvédelmi rendszerek forgalmazása és telepítése Nyíregyházán és Sz.Sz.B. megye területén.


Techson SmartSpeed

 

TechSon_SmartSpeed_logo_web_

A hamarosan érkező TechSon NVR-ek vadonatúj, professzionális és áttekinthetőbb kezelőfelületet kapnak.
Az új NVR-ek kivételesen gyors választ adnak minden egyes kattintásra, és fejlett funkciókat, gyorsindító ikonokat valamint megújult webfelületet tartalmaznak.

Az új kezelőfelület újdonságai

Start menü, tálca, csempeszerű, érthető elrendezés
Fokozott rögzítés
Előre definiált rögzítési módok
3D PTZ – az egérgesztusokkal irányítható Speed Dome
Digitális ZOOM és PIP
Azonnali visszajátszás
A lejátszás újdonságai
Megújult, fejlett WEB felület
NVMS-1000 kompatibilitás

Start menü, tálca, csempeszerű, érthető elrendezés

A modern felület áttekinthető, moduláris rendszert képez. A csoportosított menüfunkciók gyors elérést eredményeznek. A számítógépeknél megszokott Start Menü használatával a menü könnyen elindítható.
A tálcán elhelyezett ikonokkal gyorsan elérhetők a legfontosabb és a leggyakrabban használt funkciók.
A megjelenő ikonok automatikusan alkalmazkodnak az aktuális üzemmódhoz, pl.: lejátszáshoz vagy az élőképhez.
1

Fokozott rögzítés
A különböző eseményekhez beállítható a megfelelő felbontás, bitráta és a képsebesség. A rögzített események tökéletesen kiértékelhető minősége mellett csökkenthető ezzel a funkcióval a tároláshoz szükséges tárterület.

Normál esetben alacsonyabb felbontással, kisebb bitrátával és fps-sel rögzít, így kevesebb tárkapacitást használ:

Riasztás esetén magasabb felbontással, nagyobb bitrátával és fps-sel rögzít, a jobb kiértékelhetőség érdekében:

Külön állítható a másodlagos stream, amellyel a kliensek hálózat kihasználása szabályozható:

Előre definiált rögzítési módok
Automatikus módban 6 féle előre definiált rögzítési mód közül választhatunk, így a leggyakoribb beállítások egyetlen kattintással elvégezhetők. Természetesen lehetőség van egyedi rögzítési mód definiálására is.

3D PTZ – az egérgesztusokkal irányítható Speed Dome
Nem kell mást tennie, csak ragadja meg és húzza el a képernyő közepén látható irányzékot, és a kamera követi az Ön mozdulatát. Amerre húzza az irányzékot, a kamera arra fog fordulni, és minél jobban eltávolodik a középponttól, annál gyorsabban mozog a kamera.

2

A ZOOM-ot az egér bal és a jobb gombjának folyamatos nyomva tartásával, vagy a görgővel lehet fokozatmentesen szabályozni. Az egér bal gombjával a kép valamely pontjára duplán kattintva, a pontot középre állítja be.


Digitális ZOOM és PIP

3
A maximum 16-szoros nagyítást elérő zoom funkció a csatorna alatt megjelenő helyi menü gyorsindító ikonjával kapcsolható be.
A képernyő bal alsó sarkában, kép a képben funkció segíti a tájékozódást.

Azonnali visszajátszás

4 5
Elég csak a kívánt csatornára kattintani, és a helyi menüből kiválasztható az Instant Playback. Beállítható, hogy mennyi idővel korábbi felvételt szeretne megtekinteni. A lejátszás azonnal megkezdődik.

A lejátszás újdonságai:

6
Időszelet megjelenítés – pillanatképek az idősávon. Az események könnyedén és gyorsan megtalálhatók a felvétel időpillanataiból gyártott ikonok áttekintésével. Csak jelöljön ki egy időszeletet, és az NVR máris mutatja az előnézeti képeket, így azonnal látható, hogy mikor történt az esemény, például egy tárgy elvétele a helyéről.

Az új típusú idősáv eltérő színekkel jelzi a felvételi módokat. Az idősáv ZOOM-olható (a kívánt rész nagyítható). Az idősáv az egérrel folyamatosan görgethető, így könnyen áttekinthetők az előző / következő nap felvételei is.
7

A maximum 16 csatorna egyidejű lejátszása közben a felvétel kívánt szelete kijelölhető és kimenthető néhány egérkattintással:
8

Egy időben akár 10 mentési folyamat indítható, amelyeket a készülék a hátérben végez. Így a mentési műveletek végrehajtását nem kell megvárni, a készülék normál módon tovább használható. A mentések állapotáról egy külön megnyitható ablakban kapunk információt:
9

Megújult, fejlett WEB felület
A korábbinál szebb, a mai elvárásoknak minden tekintetben megfelelő WEB felület segíti az NVR távoli PC-ről történő használatát. Az NVR minden funkciója elérhető a böngészőből: Élőkép, visszajátszás, mentés és az NVR távoli beállítása.
10

NVMS-1000 kompatibilitás
Az NVMS-1000 kliensszoftver használatával a régi és az új NVR-ek egy felületen megjeleníthetők, vegyesen használhatók. Kezelési szempontból nincs különbség a régi és az új NVR-ek között.

 

Megosztás: