Vagyonvédelmi rendszerek forgalmazása és telepítése Nyíregyházán és Sz.Sz.B. megye területén.


Az teljesen érthető, hogy a nem kis beruházásnak számító vagyonvédelmi rendszer telepítését a megrendelő szeretné a lehető legolcsóbban megúszni. De kérdés hogy a telepítéskor olcsóbb rendszer hosszútávon is olcsóbb-e, illetve ami ennél sokkal fontosabb: Megfelelő védelmet ad-e? Általában elmondható hogy a riasztórendszerek jóval nagyobb értékekre vigyáznak, mint amennyibe a telepítésük került. És akkor még a Ft-ban ki nem fejezhető értékről, a család nyugalmáról, biztonságáról nem is beszéltünk.

Éppen emiatt, nem meglepő, hogy jogszabályok szigorú feltételekhez kötik a vagyonvédelmi rendszerek tervezését, telepítését.

Első feltétel a megfelelő szakképesítés. Persze nem kizárt, hogy a szomszéd Pistike papír nélkül is több éves riasztótelepítői gyakorlattal rendelkezik, de ha tényleg így van miért jelent gondot neki levizsgázni?

Második feltétel a Rendőrség által kiadott működési engedély. (Belépés csak tiszta múlttal.)

Harmadik feltétel a kamarai tagság. Jó tudni, hogy a kamarai tagsághoz felelősségbiztosítás is kapcsolódik.

A fenti engedélyek megléte már igazolja az elvárható minimum szakértelmet, és a felelősségteljes hozzáállást.

És ezzel még nincs vége. További előnyök.:

Ha szakemberrel dolgoztat, biztos lehet benne, hogy kizárólag érvényes Mabisz engedéllyel rendelkező eszközöket kap a pénzéért, illetve a telepítő a saját elvégzett munkájáért is tudja vállalni a felelősséget.

Garancia. A vagyonvédelmi rendszerek esetében a kötelező garanciális feltételek nem elégségesek, mindenképp érdemes olyan telepítőt választani, aki helyszíni, lehetőleg cseregaranciát tud vállalni. (A védett objektum nem maradhat 30 napig védelem nélkül, csak mert a riasztót egy internetes áruházból rendelték, és oda is kell visszaküldeni ha meghibásodik.)

Elérhetőség. Érdemes olyan telepítő céget választani, ahol van 24 órás szervízügyelet, hogy a meghibásodott vagy esetleg megrongált rendszer javítására ne kelljen napokat várni.

Megosztás:
Biztonsátechnikai rendszerek tervezés, telepítés, karbantartás és szervíz. Riasztó, kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek szerelése, telepítése. Biztonságtechnikai szaküzletünkben: riasztó, kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek kis és nagykereskedelme.